Waarom Digi Johnny?

Onze goesting

We staan te popelen om van elk project iets succesvol te maken. Van begin tot eind wordt er met volle goesting aan gewerkt. Wordt jouw idee ons volgende project?

We begeleiden u van a tot z

Geen computerfreak? Geen enkel probleem, bij ons kan u zorgeloos terecht voor uw volledige online aanwezigheid. We verzorgen u totaalconcept waarmee u gegarandeerd succes boekt.

We willen enkel het beste

Voor ieder project, groot of klein, gaan we voor het beste resultaat. Niet tevreden? Dan blijven we voorstellen doen totdat de klant tevreden is.

Wie is Digi Johnny?

profiel

Jonas Abé

Digi Johnny is in 2018 opgericht door de Jonas Abé, de jongeman van op de foto. Na het behalen van mijn diploma marketing kwam er een moeilijke levenkeuze: verder studeren of werken. Ik heb ervoor gekozen om 2-jaartjes verder te studeren en terwijl rustig mijn eigen zaak te starten. Ondertussen werk ik voor sommige projecten samen met een team van verschillende zelfstandige.

 

Het doel:

Zelfstandige & KMO’s op een budgetvriendelijke manier digitaal helpen groeien. Zodat ze ook online een succes zijn.

Daarnaast wil ik enkele vaardigheden op vlak IT & Marketing aanscherpen, dus zoveel mogelijk ervaring opdoen.

 

De naam:

Vanwege mijn passie voor alles wat met digitaal te maken heeft en mijn bijnaam die sinds jongs af aan “Johnny” is, was de naam Digi Johnny snel gekozen.

sociale media

    

leuk idee?

Laat uw idee werkelijkheid worden.

contact opnemen

0494/ 32 22 66
info@digi-johnny.be